COMMERCIAL FREE CHRISTMAS MUSIC CLICK HERE! Or tune into 107.9 HD-2

A Labor Day Quiz For You

See how you do.  The answers are at the end.

1. What type of job employs the most Americans: autoworkers, teachers or farmers?

2. What do American workers spend the most time doing: drinking coffee, going to the bathroom or commuting?

3. Which country celebrates its Labor Day on the same day as the United States: Cuba, Chile or Canada?

4. The persistent fear of work is called: acrophobia, cynophobia or ergophobia?

5. What percent of Americans work more than 40 hours per week: 18, 28 or 38?

6. What is the average length of time Americans work for an employer: 4 years, 8 years or 12 years?

7. What U.S. state was the first to make Labor Day a holiday: Oregon, Texas or Illinois?

8. In what country do people work the least number of hours per year: France, Germany or Norway?

9. “Take This Job and Shove It” was a hit song for: Johnny Paycheck, Johnny Cash or Johnny Mathis?

 

Answers…

 

 

1. What type of job employs the most Americans: autoworkers, teachers or farmers?  (ANSWER: Teachers – approximately 6.5 million)

2. What do American workers spend the most time doing: drinking coffee, going to the bathroom or commuting?
(ANSWER: Commuting)

3. Which country celebrates its Labor Day on the same day as the United States: Cuba, Chile or Canada?
(ANSWER: Canada)

4. The persistent fear of work is called: acrophobia, cynophobia or ergophobia?
(ANSWER: Ergophobia)

5. What percent of Americans work more than 40 hours per week: 18, 28 or 38?
(ANSWER: 28 percent)

6. What is the average length of time Americans work for an employer: 4 years, 8 years or 12 years?
(ANSWER: 4 years)

7. What U.S. state was the first to make Labor Day a holiday: Oregon, Texas or Illinois?
(ANSWER: Oregon – in 1887)

8. In what country do people work the least number of hours per year: France, Germany or Norway?
(ANSWER: Norway)

9. “Take This Job and Shove It” was a hit song for: Johnny Paycheck, Johnny Cash or Johnny Mathis?
(ANSWER: Johnny Paycheck)

More from KOOL Mornings
Comments

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Listen Live