COMMERCIAL FREE CHRISTMAS MUSIC CLICK HERE! Or tune into 107.9 HD-2

A KOOL Christmas Quiz!

Santa Claus

Santa Claus

[sponsored] If you like the holidays, take the quiz and see how you do!

1. What is the longest-running Christmas special on U.S. network television: A Charlie Brown Christmas, Rudolph The Red-Nosed Reindeer, or How The Grinch Stole Christmas?

2. True or false: when the Whos sing “Fahoo Forays” in How The Grinch Stole Christmas, they are singing in Latin?

3. In the animated special Santa Claus Is Comin’ To Town, what is the name of the Burgermeister Meisterburger’s right hand man: Miller, Grimsby, or Finley?

4. In the special Shrek the Halls, who says “Where I come from Christmas is a nightmare” — Donkey, Pinocchio, or Gingerbread Man?

5. In A Charlie Brown Christmas, Linus quotes from the Bible to tell Charlie Brown what Christmas is all about. What Gospel does he quote from: Matthew, Mark, Luke, or John?

6. Who plays Santa in Stephen Colbert’s Christmas special A Colbert Christmas: The Greatest Gift Of All — Willie Nelson, George Wendt, Elvis Costell,o or John Stewart?

7. Who is the voice of Olive in Olive, the Other Reindeer: Drew Barrymore, Cameron Diaz, or Reese Witherspoon?

8. In the animated special Rudolph The Red-Nosed Reindeer, what is the name of the young reindeer who Rudolph befriends on his way to play in the reindeer games: Snowball, Fireball, or Comet?
9. In A Scooby Doo Christmas, the gang solves the mystery of the Headless Snowman in what town: Winter Hollow, Bedford Falls, or Sombertown?
10. Who was the narrator of the animated classic Frosty the Snowman: Fred Astaire, Jimmy Durante, or Burl Ives?
11. The quote “Wiggle my ears and tickle my toes, I think I see a baby’s nose” is from what Christmas special?

BONUS: Which Kringle is the first to discover the baby: Bingle, Dingle or Jingle?
12. Which of the following is NOT a description of the Grinch from “You’re A Mean One, Mister Grinch”: “Your brain is full of termites,” “You’ve got garlic in your soul,” or “Your heart is full of unwashed socks?”
13. True or false: in Rudolph the Red-Nosed Reindeer, Hermey is the only elf without pointy ears?
14. A Christmas Story actor Peter Billingsley, who played Ralphie in the film, is best friends with what actor: Robert Downey Jr., Ben Stiller, or Vince Vaughn?
15. True or false: the same person plays Santa Claus in both Santa Claus Is Comin’ To Town and The Year Without A Santa Claus?
16. In the Star Wars Holiday Special, Han Solo is going to spend Christmas: alone, with Luke and Leia, or with Chewbacca’s family?
17. Which holiday special won an Emmy Award: A Charlie Brown Christmas, How The Grinch Stole Christmas, neither, or both?

1. What is the longest-running Christmas special on U.S. network television: A Charlie Brown Christmas, Rudolph The Red-Nosed Reindeer, or How The Grinch Stole Christmas?
(ANSWER: Rudolph The Red-Nosed Reindeer)

2. True or false: when the Whos sing “Fahoo Forays” in How The Grinch Stole Christmas, they are singing in Latin?
(ANSWER: False, it’s a fake language made to sound like Latin.)

3. In the animated special Santa Claus Is Comin’ To Town, what is the name of the Burgermeister Meisterburger’s right hand man: Miller, Grimsby, or Finley?
(ANSWER: Grimsby)

4. In the special Shrek the Halls, who says “Where I come from Christmas is a nightmare” — Donkey, Pinocchio, or Gingerbread Man?
(ANSWER: Gingerbread Man — before telling the story of how Santa ate his girlfriend.)

5. In A Charlie Brown Christmas, Linus quotes from the Bible to tell Charlie Brown what Christmas is all about. What Gospel does he quote from: Matthew, Mark, Luke, or John?
(ANSWER: Luke)

6. Who plays Santa in Stephen Colbert’s Christmas special A Colbert Christmas: The Greatest Gift Of All — Willie Nelson, George Wendt, Elvis Costell,o or John Stewart?
(ANSWER: George Wendt)

7. Who is the voice of Olive in Olive, the Other Reindeer: Drew Barrymore, Cameron Diaz, or Reese Witherspoon?
(ANSWER: Drew Barrymore)

8. In the animated special Rudolph The Red-Nosed Reindeer, what is the name of the young reindeer who Rudolph befriends on his way to play in the reindeer games: Snowball, Fireball, or Comet?
(ANSWER: Fireball)

9. In A Scooby Doo Christmas, the gang solves the mystery of the Headless Snowman in what town: Winter Hollow, Bedford Falls, or Sombertown?
(ANSWER: Winter Hollow)

10. Who was the narrator of the animated classic Frosty the Snowman: Fred Astaire, Jimmy Durante, or Burl Ives?
(ANSWER: Jimmy Durante)

11. The quote “Wiggle my ears and tickle my toes, I think I see a baby’s nose” is from what Christmas special?
(ANSWER: Santa Claus Is Comin’ To Town when the Kringle elves discover young Kris Kringle.)

BONUS: Which Kringle is the first to discover the baby: Bingle, Dingle or Jingle?
(ANSWER: Dingle Kringle)

12. Which of the following is NOT a description of the Grinch from “You’re A Mean One, Mister Grinch”: “Your brain is full of termites,” “You’ve got garlic in your soul,” or “Your heart is full of unwashed socks?”
(ANSWER: “Your brain is full of termites” — it’s actually “Your brain is full of spiders.”)

13. True or false: in Rudolph the Red-Nosed Reindeer, Hermey is the only elf without pointy ears?
(ANSWER: True)

14. A Christmas Story actor Peter Billingsley, who played Ralphie in the film, is best friends with what actor: Robert Downey Jr., Ben Stiller, or Vince Vaughn?
(ANSWER: Vince Vaughn)

15. True or false: the same person plays Santa Claus in both Santa Claus Is Comin’ To Town and The Year Without A Santa Claus?
(ANSWER: True — they are both voiced by Mickey Rooney.)

16. In the Star Wars Holiday Special, Han Solo is going to spend Christmas: alone, with Luke and Leia, or with Chewbacca’s family?
(ANSWER: With Chewbacca’s family)

17. Which holiday special won an Emmy Award: A Charlie Brown Christmas, How The Grinch Stole Christmas, neither, or both?
(ANSWER: Charlie Brown)

Comments

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Listen Live